top of page
Caută

Un pas mic pentru gimnastica aerobica, un pas urias pentru Academia de Gimnastica Laura Cristache


Iubitorii sportului au avut posibilitatea să asiste weekendul trecut, în perioada 8-10 aprilie 2022, la una dintre cele mai frumoase competiții ale gimnasticii aerobice – concursul national de la Deva, ajuns la cea de-a 24-a ediție.

Timp de mai bine de 12 ore, spectatorii au putut admira o adevărată desfășurare de forțe în gimnastica aerobică, deoarece au participat 220 de sportivi, de la 16 cluburi.

Printre aceste cluburi sportive s-a numărat și Academia de gimnastică Laura Cristache, creată relativ recent, dar care se remarcă prin profesioniști desăvârșiți, oameni implicați și nu în ultimul rând, copii competitivi, mici luptători care, dacă au toate resursele necesare, ajung să facă performanță. La Deva au plecat plini de entuziasm, 32 de sportivi legitimați la noi. Mulți părinți își aduc copiii aici doar în ideea de a face mișcare, fără să viseze la performanță sau la un loc pe podiumurile internaționale, dar descoperă la Academia de Gimnastică Laura Cristache un loc în care visele copiilor pot deveni realitate.

Ținta noastră este ocuparea locului 1 pe podium, iar la Deva am reușit! Am ocupat locul 1 la Echipă, și ceea ce ne face să ne mândrim și mai tare este faptul că am fost singurul club privat prezent pe podium.

Am început anul cu dreptul, prima competiție din 2022 pe cod nou de punctaj și ne-am clasat pe cea mai înaltă poziție ca Echipă.

10 medalii obținute de micii noștri gimnaști la Deva, plus o medialie de AUR la Echipă, completează palmaresul nostru și pentru că suntem tare mândri de ei, o să îi menționez în cele ce urmează pe cei care au câștigat medalii la diversele probe, profitând de ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru efortul depus, pentru că au arătat că pot face față exigențelor de la loturile naționale, unde sperăm să ajungă cât mai mulți dintre sportivii noștri, pentru a reprezenta România cu cinste la competiții internaționale și mo