top of page
Caută

Gimnastica aerobica pentru Baieti


De-a lungul istoriei, omenirea a daramat mituri gratie unor persoane care s-au implicat, au cercetat si au schimbat mentalitati. Un astfel de mit este si faptul ca gimnastica este un sport eminamente feminin. Vi s-a intamplat sa vedeti multi baieti la un curs de gimnastica? Nu prea. O explicatie ar fi ca sexul frumos are o mai buna coordonare, iar la capitolul acesta fetele ii intrec pe baieti, dar lucrurile sunt pe cale sa se schimbe pentru ca lumea evolueaza. De exemplu, bodybuilding era doar pentru barbati, dar in ultima vreme vedem tot mai multe fete care ridica greutati si ajung sa faca performanta in acest domeniu.


Cert este ca gimnastica este un sport mixt cu beneficii uriase asupra sanatatii fizice si mentale.


Academia de gimnastica Laura Cristache a dezvoltat antrenamente special concepute pentru baieti.De ce ar trebui sa iti aduci si tu baiatul de la o varsta frageda sa practice acest sport?


Dezvolta musculatura, confera o mai mare flexibilitate trupului, o mai buna coordonare, dar in acelasi timp disciplineaza, imbunatateste starea emotionala si ii ajuta sa infrunte mai usor provocarile fizice si emotionale.Hai sa schimbam impreuna mentalitati, sa doboram acest mit, si sa ajutam baietii de azi sa devina barbatii de maine!

239 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page