top of page
Caută

Campionatul National de Gimnastica Aerobica 2023

Felicitări Academiei de Gimnastică Laura Cristache pentru performanța remarcabilă obținută la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică! 10 medalii și titlul de vicecampioni naționali în clasamentul pe echipe sunt rezultate extraordinare.


Copiii medaliați sunt adevărate modele de determinare, efort și perseverență. Ei au demonstrat că munca asiduă, pasiunea și angajamentul pot duce la realizări excepționale. Fiecare medalie câștigată reprezintă fructul talentului, antrenamentului susținut și dorinței de a se depăși în permanență.



Acești copii sunt adevărați luptători și au dovedit că pot face față oricăror provocări. Sunt o sursă incredibilă de inspirație pentru toți cei care își doresc să urmeze calea sportului sau a oricărei alte pasiuni.


Cu siguranță, aceste rezultate impresionante nu ar fi fost posibile fără susținerea și îndrumarea antrenorilor și a părinților. Le mulțumim tuturor celor implicați în această performanță de excepție pentru sprijinul și încurajarea constantă acordată copiilor si mai ales sponsorilor nostri Familia Toneli, Altius si Splitgymwear.


Sărbătoriți aceste succese și continuați să visați! Sunteți exemple de ambiție și muncă și suntem mândri de fiecare dintre voi.

Felicitări pentru performanța remarcabilă și mulțumiri pentru tot efortul investit!



Academia de gimnastica Laura Cristache este renumită pentru antrenorii săi calificați și pentru echipamentele de top pe care le oferă sportivilor săi. Aproape 200 de copii au pasit in salile academiei, au talentul și determinarea de a-și atinge obiectivele și sunt dedicați să devină campioni.


Academia de gimnastică Laura Cristache oferă un program de antrenament riguros, care acoperă toate aspectele esențiale ale gimnasticii. Cu o echipă de antrenori experimentați, acești copii au șansa să-și dezvolte talentele și să-și îndeplinească visele de a ajunge CAMPIONI.

201 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page