top of page
Caută

Campionatul National de Gimnastica Aerobica 2022

În perioada 7-9 octombrie, Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Primăria Municipiului București, a organizat Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, ediția 2022. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă din București și s-a bucurat de participarea a 18 echipe din București, Arad, Deva, Constanța, Craiova, Giurgiu, Iași și Petroșani. Pentru prima oară după pandemie, Campionatul s-a desfășurat în prezența unui public numeros, care și-a susținut favoriții cu mult entuziasm, pe parcursul celor 2 zile de concurs.


31 de sportivi legitimați la Academia de Gimnastică Laura Cristache au luat startul acestei competiții plini de entuziasm și de dorința de a arăta performanțele pe care le-au dobândit pe parcursul mai multor luni de antrenamente, iar rezultatele nu au întârziat să apară, deoarece la finalul concursului ne mândrim cu un total de 14 medalii, plus AUR pe echipe.


Ne mândrim cu faptul că suntem primul club privat din România care obține medalia de AUR pe echipe la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică.



Sportivii noștri au demonstrat încă o dată că pot face față exigențelor unui Campionat Național și sunt convinsă că vor face o figură foarte bună și la Campionatele Balcanice, ce se vor desfășura la Istanbul, în perioada 3-7 noiembrie, unde vor reprezenta România cu cinste la cele 5 probe la care s-au calificat.

Suntem plini de entuziasm și optimism, gata să începem pregătirile pentru această nouă provocare.


Și în acest an, întrecerile de la București au oferit un spectacol total și au demonstrat încă o dată frumusețea acestei discipline. Le mulțumesc organizatorilor pentru organizarea impecabilă a competiției și le mulțumesc în special și sportivilor noștri care au dat dovadă de multă implicare și tenacitate, chiar și atunci când oboseala ajungea la cote maxime, pentru că, așa cum se spune, atunci când nu mai poți tot mai poți puțin, iar acesta este secretul pentru a atinge succesul: perseverența.

Profit de ocazie să-i invit pe toți micuții care visează să facă preformanță în această ramură a gimnasticii să ni se alăture, pentru că noi, cei de la Academia de Gimnastică Laura Cristache, îi vom susține, le vom pune la dispoziție o bază sportivă extraordinară, și îi vom ajuta să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului, văzându-și astfel visul realizat. Dacă din diverse motive ai amânat decizia de a practica acest sport, acum e momentul să acționezi, pentru că, iată, se poate, rezultatele obținute sub îndrumarea antrenorilor noștri

vorbesc de la sine.


Laura Andreea Cristache

109 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page