top of page
Caută

Bucharest Open Cup - editia a III a

Actualizată în: 6 dec. 2023

Bucharest Open Cup a ajuns la cea de-a treia ediție și suntem extrem de încântați de faptul că evenimentul nostru sportiv a devenit un punct de referință în calendarul competițiilor din București.


Cu peste 700 de participanți în acest an, Bucharest Open Cup continuă să atragă sportivi talentați și pasionați din întreaga regiune. Este rezultatul eforturilor noastre constante de a oferi o experiență de înaltă ținută sportivă tuturor participanților. În plus, suntem încântați să anunțăm că si anul acesta avem premii în bani.

Este modul prin care noi înțelegem să recunoaștem și să recompensăm eforturile și performanțele sportivilor care obțin rezultate excepționale. Ne dorim să îi motivăm și să îi încurajăm să continue să se dezvolte și să-și atingă potențialul maxim.



Competiția va avea loc în perioada 1-3 decembrie la sala Apollo din București și va aduce împreună echipe din România, Ucraina, Bulgaria și Estonia.


Este o ocazie extraordinară pentru sportivii noștri să se întâlnească și să concureze cu alți tineri talentați din regiune, într-o atmosferă de prietenie și fairplay.

Bucharest Open Cup este dedicat exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, dorind astfel să punem piatra de temelie a viitorului sportului românesc.

Ne dorim să le oferim o platformă unde să-și demonstreze abilitățile și talentul, să se dezvolte și să se bucure de experiențe memorabile.


Le dorim tuturor participanților mult succes și sperăm că veți fi alături de Bucharest Open Cup și în acest an !


Proiectul beneficiază de cofinanţare de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” în domeniul cultură/sport/educație, în baza prevederilor Legii 69/2000 a Educației fizice și Sportului.



104 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page