top of page
Caută

O INIMĂ CÂT O ȚARĂ

Fiecare om are convingerile lui, trăirile lui, modele după care se ghidează. Una dintre convingerile mele este că noi, oamenii, venim în această lume cu un scop și mai cred că, pe drumul parcurs pentru îndeplinirea misiunii noastre, întâlnim persoane care vin să ne netezească această cale sau, dimpotrivă, să ne îngreuneze accesul, lucru care nu e neapărat rău, pentru că, așa cum spuneam în blogul anterior, greutățile te ajută să te dezvolți și să-ți depășești condiția. Nu vreau să mă adâncesc în filosofie, vreau doar să cunoaștem un om care a jucat un rol important în formarea mea ca gimnastă și ca om. Mai bine zis, în formarea mai multor generații de gimnaști.

Doamna Maria Fumea, o personalitate a gimnasticii românești, antrenor coordonator al lotului de seniori de gimnastica aerobică, arbitru internațional, vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică. Recent a fost aleasă în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Gimnastică, cu ocazia celui de-al 83-lea Congres al forului mondial, desfășurat la finalul anului trecut în Antalya, Turcia.Are o carieră impresionantă, este prima femeie care ocupă o astfel de funcție într-un for internațional, dar mai presus de toate este un om cu o inimă cât o țară, un om care se implică activ în dezvoltarea și recunoașterea acestui sport minunat numit gimnastică.


Prin urmare este cea mai potrivită persoană să ne ajute să ne conturăm o idee mai clară asupra situației actuale din gimnastică și să vedem ce ar trebui făcut pentru a reda acestu